16. aug. 2013

Mmmmm

16.08.13

I går da jeg havde hjemkundskab lavede vi myslibarer og sorbet is. Det var rigtig nemt og lækkert! Opskrifterne står længere nede, hvis i får lyst til at lave det. Har det sværre ingen billeder af det.

SORBET IS til ca 2-3 pers.
Ingredienser:
500 g bær
200 g sukker
1/2 l vand

Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret. Lad lagen køle af. Blend bærerne til purè. Kom vand i purèen, indtil den har en smoothie agtig konsistens. Kom det ned i en skål, og put det i fryseren i 1-2 dage.

MYSLIBARER ca 5-7 barer
Ingredienser:
100 g mysli med tørret frugt (40%)
50 g akaciehonning

Tænd ovnen på 170 grader. Kom myslien op i en skål og tilsæt honningen. Bland det godt sammen. Kom blandingen ud på en bageplade og form det til en firkant. Bag det i den varme ovn i ca 10-12 minutter. Tag det ud af ovnen, og lad den køle lidt af. Skær den lune mysli firkant ud i ca 5-7 stænger (alt efter hvad store/små du vil have dem) Lad dem stå lidt, så de kan blive sprøde.
//Emilie

3 kommentarer: